30 augusti 2020
18:00

Djurgårdens IF FF 2

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Djurgårdens IF FF 2

En match som vi, sett till tabelläget, ska dominera och vinna. Det börjar dock med ett baklängesmål i första minuten men 15 minuter senare leder vi med 3-1 och har tagit över spelet. Sen kom regnet. Och som det regnade! Trots att alla var dyngsura redan halvvägs in i första halvlek så fortsätter dock tjejerna spela fin fotboll med stort bollinnehav och mod. I halvtid leder vi med 6-1.
I andra halvlek släpper vi återigen in ett tidigt mål och när regnet sedan faller med förnyad kraft uppstår stora och svårforcerade pölar på plan. Tjejerna hanterar dock även detta på bästa sätt och vi vinner till slut med 9-2 efter en rad fina anfall och mål. Särskilt minnesvärt var när Ebba gjorde mål på sin första nudd från vänsterkanten och Ellas iskalla straff i nättaket.